Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

Home | Over ons

Over ons

In januari 1989 opende het bedrijf Gafair de deuren, inmiddels dus ruim 33 jaar geleden. Sinds kort is Gafair een waar familiebedrijf geworden, waar wij erg trots op zijn.

Bij Gafair staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Zorgvuldig gaan wij om met het selecteren van de beste modellen voor de nieuwste collecties. De kwaliteit ziet u niet alleen terug in de eigentijdse uitstraling van de broeken, ook in de samenstellingen van de stof en onze ideale pasvorm. Dat maakt Gafair uniek. Onze modellen zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 46. Tevens hebben we leuke diverse tops die eindeloos combineerbaar zijn met onze broeken.

Onze missie is de modebewuste dame te voorzien van kwalitatief mooie en gave kledingstukken die bovendien erg comfortabel zitten. Inmiddels is de kleding van Gafair in meer dan 200 winkels te koop, tot veel tevredenheid van de klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat Gafair een goede uitstraling heeft in uw kledingzaak. Niet geheel onbelangrijk is onze goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij vinden professioneel en persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Wij verdiepen ons in de klant, zodat wij de beste service kunnen leveren. Zowel voor als na de aankoop staan we altijd voor de klanten klaar.

Enthousiast geworden en past Gafair in uw kledingwinkel? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.