Over ons

In januari 1989 opende het bedrijf Gafair de deuren, inmiddels dus ruim 28 jaar geleden. Sinds kort is Gafair een waar familiebedrijf geworden, waar wij erg trots op zijn.

Bij Gafair staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Zorgvuldig gaan wij om met het selecteren van de beste modellen voor in de nieuwste collecties. Na veel passen en meten vinden wij de ideale skinny’s, capri’s en andere modieuze kledingstukken voor de collectie. De kwaliteit ziet u niet alleen terug in de eigentijdse uitstraling van de broeken, maar ook in de samenstellingen van de stof. Hier vindt u alleen de allerbeste broeken in de maten 36 tot en met 46.

Onze missie is de modebewuste dame te voorzien van kwalitatief mooie en sterke broeken, die bovendien erg comfortabel zitten. Inmiddels is de kleding van Gafair in

meer dan 250 winkels te koop, tot veel tevredenheid van de klanten. Deze mooie broeken passen goed bij de uitstraling van uw kledingzaak. Bovendien is de concurrerende prijs-kwaliteitverhouding van de broeken uitstekend.

Wij vinden professioneel en persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Wij verdiepen ons in de klant, zodat wij de beste service kunnen leveren. Zowel voor als na de aankoop van de broeken staan we altijd voor de klanten klaar.

Graag voorzien wij ook uw kledingwinkel van de broeken van Gafair. Daarvoor kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

contact opnemen