Een frisse wind door het bedrijf Gafair

gafair gaby

Januari 2017:

Begin 2017 wilde Gafair het anders gaan doen: Er komt een nieuwe werknemer bij, voor o.a. de site http://www.gafair.nl. Dat was toch een puntje van verbetering voor Gafair.

Mag ik mij even voorstellen:

Ik ben Gaby van den Bogaert-Verkaart, mama van een zoontje van vijf jaar. 31 jaar en dol op álles wat met mode te maken heeft.
Mijn passie voor mode wil ik bij Gafair graag laten zien. Door middel van nieuwe modellen, onze basis broeken, luxe, mooie stoffen en gave kleuren.

Een website was echt iets wat nog ontbrak bij Gafair. Dit project heb ik mogen oppakken. Daar kwamen o.a. ook (sfeer)foto’s, een lookbook en niet te vergeten een filmpje bij, maar daar laat ik jullie nog even in spanning op wachten, dit wordt heel snel vervolgt.

Nu kan ik met een grote glimlach aan iedereen laten zien dat de website eindelijk online is gegaan.
Er zijn diverse pagina’s te zien waaronder de nieuwe collectie, een klein stukje “over ons” en niet te vergeten de store locator, waar wij ontzettend trots op, en dankbaar voor zijn! Wij hebben nu een duidelijk totaalbeeld in welke winkels en waar ons geliefd merk verkrijgbaar is.
Daarnaast hebben wij ook een pagina “downloads” , deze pagina is alleen te zien als er ingelogd is. Hier kunnen foto’s gedownload worden voor o.a. facebook, Instagram of bij voorbeeld je eigen website.

Mocht je het leuk vinden om een aantal foto’s te downloaden, laat mij dit dan even weten. Dan neem ik contact op zodat jij deze foto’s ook kan downloaden. Ik hoop dat er veel gebruik van gemaakt zal worden, zodat we veel foto’s van Gafair voorbij zien komen.

Wellicht dat wij elkaar nog eens telefonisch spreken of face-to-face zien. Ik zou het leuk vinden om het e.e.a. nog verder toe te lichten

 

 

 


2 thoughts on “Een frisse wind door het bedrijf Gafair

 1. Hoi Gaby,

  Ziet er heel mooi uit ,weet wel waar ik moet zijn ,als ik een eigen bedrijfje begin.
  Prachtig !!!!!!

 2. Hoi Gaby en Ferry,

  Proficiat met jullie prachtige nieuwe site, deze ziet er echt heel mooi en overzichtelijk uit !!! Heel gaaf gedaan ook de foto`s hebben de juiste uitstraling !!!
  Super Gaby !!! heel veel succes met deze nieuwe stap in je carrière.

  Groetjes,
  Emilie Schijvens mode

Comments are closed.