30gr. buiten, wij gaan verder met onze winter collectie.

winter collectie GafairZo, Wij hebben een paar weekjes even tot rust kunnen komen, van alle hectiek rond de commercial, die te zien was bij “”goede tijden, slechte tijden”, “jongens tegen de meisjes” en “wie ben ik.” Daar hebben een hoop mensen leuk op in gespeeld. We hebben een hoop goede berichten gehoord.

Maar nu is het tijd om weer door te gaan met de orde van de dag,
DE NIEUWE WINTER COLLECTIE.
We zijn weer goed op zoek naar mooie stoffen en kleuren. Zo hebben we weer veel jeans met stoere stoffen gezien. En ook onze Basis broek komt er weer volop in mooie winter kleuren.
Gafair wil daar als damesbroeken merk graag op in spelen, de kleuren van de winter collectie is iets waar wij heel erg mee bezig zijn, zo willen we niet alleen maar de “standaard” kleuren, maar als we zien dat één kleur booming is, pakken we dat gelijk op.
Dat was iets wat ook duidelijk te zien was in de afgelopen zomer collectie, rood en groen waren dé kleuren, die dus ook bij ons in onze collectie duidelijk een beeld had.
Natuurlijk komen er ook weer een hoop vernieuwende artikelen bij, maar daar zijn we nog druk mee bezig.

Wat wij ook gaan doen is weer mooie sfeer foto’s en een leuke film hier van op nemen, maar dat laat nu nog even op zich wachten, totdat de gehele collectie compleet is. Zodra we mooie foto’s en een filmpje hebben wordt u daar van op de hoogte gesteld, zodat daar hopelijk weer veel gebruik van gemaakt gaat worden. Maar eerst allemaal lekker genieten van het mooie weer, fijn op een terrasje in de zon met een heerlijk drankje, PROOST!